Om os

Vi gør os til talsmand for lejere og deres ret til at finde en bolig, som passer til deres behov, når livet kræver det. Med os bliver et permanent boligbytte ikke kun muligt, vi bestræber os også på at gøre det til en positiv oplevelse, som vores boligbyttere vælger at gentage hele livet.

Vores vision

Hjembytte.dk bestræber sig på at være din go-to-platform for lejlighedsbytte, der tilbyder det mest omfattende udvalg af relevante byttemuligheder. I alle større byer, der kæmper med boligmangel og andre udfordringer, er det vores mål at hjælpe dig med at finde dit nye hjem og at sikre, at vi faciliterer de mest vellykkede boligbytninger.

At løse boligproblemet, et bytte ad gangen

Hjembytte.dk er en del af Relocasa, der i 2004 blev grundlagt af iværksættere, som selv havde oplevet, hvor vanskeligt det er at finde nye hjem. Vi så en mulighed for at afhjælpe de boligproblemer, som lejere oplever i store byer.

Vi er i årenes løb blevet en drivende kraft bag at muliggøre boligbytte mellem lejere som en anerkendt og populær løsning til at finde en ny bolig. Vores arbejde består af mere end blot at matche lejere. Vi deltager aktivt i samfundsændringer for at skabe et mere retfærdigt og tilgængeligt boligmarked.

Fra en ydmyg start til at blive den mest populære tjeneste, der bruges til boligbytte af tusindvis af lejere, er vores urokkelige engagement at levere en problemfri oplevelse. Vi fortsætter med at udvikle og tilpasse os til samfundets skiftende behov, men vores mission forbliver den samme: at styrke lejerne og gøre lejlighedsbytte nemmere end nogensinde før.

Engageret i at hjælpe dig med at finde et nyt hjem

Vores store fællesskab af boligbyttere er altid kernen i det, vi laver. Din tilfredshed er nøglen til vores succes. Vi prioriterer den løbende forbedring af vores arbejde og den unikke matching-service, vi leverer. Hver beslutning, vi træffer, er fokuseret på at bringe vores boligbyttere tættere på en bedre oplevelse og et vellykket boligbytte.

 

Hjembytte.dk er en stolt del af Relocasa

 

Kundeservice: info@hjembytte.dk

Virksomhedsoplysninger: 
Relocasa AB
Frederiksborggade 15
2. og 3. etage
1360 København
Danmark

Vil du også bytte din lejebolig?

  • Bytteforslag tilpasset til dig
  • Hjælp under hele bytteprocessen
  • Nem registrering på 2 minutter
Kom i gang gratis