Endelig har vi bedstefar nær!

"Lanas byttehistorie begyndte for flere år siden, da hun sammen med sine to søskende flyttede fra Aarhus til København. På det tidspunkt boede søskendes far i Aarhus. Det var langt fra familien i København, og han trivedes ikke rigtigt med afstanden. Han følte sig mere og mere ensom, hvilket også påvirkede hele familien."

Syskendene overvejede at leje et værelse eller en lejlighed i København i anden hånd til deres far. Men det er dyrt at leje i anden hånd, og syskendene fandt aldrig noget, der føltes rigtigt godt. Sidste efterår, da Lana lige havde fået barn, blev længslen efter at have sin far nær endnu større. Hun hørte om hjembytte.dk og oprettede en bytteannonce, uden de store forhåbninger om, at det ville fungere.

"I eftertid har det slået mig, hvordan det ville føles for os, hvis far skulle bo i et værelse, han havde lejet. Ingen ville have det godt med det."

Men pludselig fik de en match! En annoncør med en lejlighed i København, der ønskede at flytte til Aarhus. Alt passede perfekt, både beliggenheden, huslejen og størrelsen på farens lejlighed var præcis det, parret i København ønskede sig. Lana skrev straks til dem og spurgte, om de var interesserede i at gå videre, og det var de! De ville se lejligheden så hurtigt som muligt. Lana og hendes familie kunne ikke tro, at det var sandt. "Vi var så glade," fortæller Lana.

Lana ringede til sin far og fortalte om byttet. Det føltes stadig langt væk, men der blev tændt et lille håb for familien. Så kom dagen, hvor parret fra København skulle komme og se farens lejlighed. Syskendene bestilte storrengøring og købte nye møbler. De tænkte, at hvis byttet ikke gik igennem, ville far i det mindste have en fin bolig i Aarhus med de nye møbler. Dagen efter visningen kontaktede parret dem og meddelte, at de ønskede at gå videre i processen.

Det blev tid til at ansøge om byttet, og de blev enige om at bruge vores service, Bytteansøgning, hvilket var til stor hjælp for alle involverede. Og sidste weekend flyttede de så fra Aarhus til København. Lana har holdt kontakten med parret, de byttede lejlighed med, som også er meget tilfredse med byttet og deres nye hjem. At have familien samlet har altid føltes vigtigt for Lana. Den følelse blev forstærket på grund af Corona-viruset. Lana fortæller, at hun i dag er meget taknemmelig for, at hun hurtigt kan tage til sin far, aflevere mad og tale lidt via altanen, noget hun ikke ville have haft samme mulighed for, hvis faren stadig boede i Aarhus.

"Tak for al støtten, I har været hurtige til at svare på alle vores spørgsmål, og det har føltes trygt, at der var nogen, der holdt øje med alle dokumenter." - Lana

Og en stor tak til Lana og hendes familie for, at vi fik lov til at høre deres historie og dele den med jer. Leder I også efter den perfekte match? Opret en annonce på hjembytte.dk nu

Vil du også ændre dit lejemål?

  • Konverteringsforslag tilpasset til dig
  • Hjælp gennem hele konverteringen
  • Nem registrering på 2 minutter
Kom i gang gratis