Byttecoachens bedste tips!

At skifte sin lejlighed er grundlæggende en ret enkel ting, men det kan stadig tage lidt tid, og nogle gange kan man have brug for lidt hjælp på vejen. Her har vi samlet de bedste tips fra vores egen bytte-coach, som ikke kun dagligt hjælper vores annoncører med deres bytter, men også selv har skiftet lejlighed via hejmbytte.dk - hele 5 gange!

At bytte sin lejlighed er i bund og grund en ret simpel ting, men det kan stadig tage lidt tid, og nogle gange har man brug for lidt hjælp undervejs. Her har vi samlet de bedste tips fra vores egen byttecoach, som ikke kun dagligt hjælper vores annoncører med deres bytter, men også selv har skiftet lejlighed via Lägenhetsbyte.se - hele 5 gange!

"Når det kommer til at bytte lejlighed, er der meget, man selv kan gøre for at øge sine chancer. Jeg håber, at mine erfaringer, sammen med de indsigter jeg dagligt får om, hvordan folk tænker om bytter, kan hjælpe dig med at finde det rette!" - Kornelia, byttecoach på Hjembytte.dk.

Forventninger

Hvorfor vil du bytte lejlighed? Det er et vigtigt spørgsmål at stille sig selv. Hvad er det, du har brug for, som din nuværende bolig ikke har? Og hvad er det, du har i dag, som du måske ikke længere har brug for? Et lejlighedsskifte er ligesom enhver anden form for byttehandel - man giver og får. Du kan få en større og mere central beliggenhed, men så skal du have noget at tilbyde tilbage, f.eks. udsigt, nærhed til natur, skole, gode transportmuligheder osv. Et succesfuldt bytte er simpelthen, når alle parter får det bedre! 😊

Læg tid i din annonce

Ifølge vores erfaring tager det i gennemsnit 4 til 6 måneder at finde et bytte, og det kræver en vis indsats. Start med din egen annonce - det er værd at bruge tid på at få den til at se godt ud. Husk, at det er lige så vigtigt, at andre bliver forelsket i din lejlighed, som det er, at du finder en bolig, du gerne vil have.
 

Her har jeg samlet tips og råd, der kan hjælpe dig med at lave en god annonce
 

Billeder

Ofte er det billederne af din lejlighed, der giver det første indtryk til dem, der ser din annonce. Derfor er det vigtigt at lægge arbejde i dine billeder.

Mine tips til gode billeder er:

  • Lys. Tag billederne i dagslys, hvor du har en god og naturlig lyskilde i lejligheden.
  • Ryd op derhjemme. Fjern unødvendige ting og personlige genstande. Det er vigtigt, at dem, der ser dine billeder, nemt kan forestille sig at bo der.
  • Placering og vinkel. Forsøg at få så meget af rummet med som muligt. Der er to gode tricks til dette: 1. Stå i hjørnet af rummet. 2. Prøv at stå i døråbningen og tag billeder ind i rummet.

Beskrivelse

Din beskrivelse af lejligheden viser andre annoncører, at du har lagt tid i din annonce, og at du er seriøs med dit bytte. Det er også vigtigt at give relevant information om en lejlighed, man eventuelt skal flytte til.

Mine bedste tips til en god beskrivelse er:

  • Skriv om det, du selv gerne vil vide. Fortæl f.eks. om din lejlighed er ny eller gammel, hvordan planløsningen er, om der er parker i nærheden, eller hvordan transportmulighederne ser ud til og fra lejligheden.
  • Gør teksten letlæselig. Del teksten op i afsnit, og tjek stavefejl, så bliver teksten lettere og sjovere at læse.
  • Hellere for meget end for lidt. Folk vil gerne vide meget om den lejlighed, de eventuelt skal bytte til, så brug lejligheden til at sælge din lejlighed og fortæl, hvor fantastisk den er!

Engager dig

Du vil opdage, at forskellige mennesker har forskellige grader af engagement. Nogle er meget engagerede, mens andre er mere tilbageholdende og måske svære at få kontakt med eller få til at deltage i en fremvisning. Hvis du virkelig gerne vil finde en god bytte hurtigt, har du alle muligheder for at gøre det! Men det kræver, at du er aktiv og tager stilling til dine bytteforslag.

Når du begynder at få 100% bytte, er det tid til at arrangere fremvisninger. Tag initiativet! Vent ikke på, at andre arrangerer fremvisninger - tag det første skridt og inviter selv. Hvis du ikke ønsker en fysisk fremvisning, kan I altid holde en digital fremvisning via mobilen eller f.eks. en tablet. 😊

Hvis du føler, at din bytteliste står stille, eller at du ikke kommer videre, kan det være en god idé at gennemgå dine ønsker og krav.

Mine bedste tips til at få flere bytteforslag er:

  • Udvid dine områder. Måske findes der en perle i et område, der grænser op til det, du helst vil flytte til.
  • Sænk dine størrelseskrav. Tit handler det mere om, hvordan en lejlighed er planlagt end antallet af kvadratmeter.
  • Har du virkelig brug for en altan? Gennemgå dine krav og se, om der er noget, du kunne være villig til at gå på kompromis med.
  • Sæt en højere maksimal husleje end den, du er helt komfortabel med. På den måde risikerer du ikke at gå glip af potentielle bytteforslag, der ligger lige over din faktiske grænse.

Vær ærlig og respektfuld

Det er ikke en god idé at strække sandheden eller overdrive i din annonce. Inden byttet gennemføres, vil I alligevel altid se hinandens lejligheder. Hvis virkeligheden ikke stemmer overens med beskrivelsen, er det mindre sandsynligt, at byttet går igennem.

Sidst men ikke mindst er alle andre også her for at forbedre deres livskvalitet gennem bedre boliger. Gensidig respekt skaber en behagelig fællesskab. 😀

Har du spørgsmål til dit bytte eller har du brug for flere tips, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Vil du også ændre dit lejemål?

  • Konverteringsforslag tilpasset til dig
  • Hjælp gennem hele konverteringen
  • Nem registrering på 2 minutter
Kom i gang gratis