3 tips til hvordan du skifter bolig

På jagt efter din nye bolig? Her er vores bedste tips til, hvordan du kommer i gang og finder din lejlighedsudveksling.

1. Kærlighed til din annonce er vigtig.

Billeder er vigtige for det første indtryk af din lejlighed. Derfor er det vigtigt at have billeder af høj kvalitet. Med billeder formidler du følelsen af, om det er hyggeligt eller kedeligt, rummeligt eller trangt, friskt eller slidt.

Tag dig tid til at skrive en god beskrivelse af din lejlighed, fremhæv de gode ting ved din lejlighed, og fortæl hvordan du, som bor der nu, oplever lejligheden – en "stor altan" kan også beskrives som "en rummelig terrasse perfekt til store sommermiddage".

Der er ingen grund til at overdrive sandheden, det fører kun til skuffelse og frustration, hvis virkeligheden ser anderledes ud.

2. Tænk bredt.

Selvom du måske drømmer om en lejlighed midt i byen, kan du ved at inkludere områder lige ved siden af centrum pludselig udvide udvalget betydeligt. Desuden er det slet ikke usandsynligt, at disse lejligheder er større, friskere og også billigere.

Huslejen er en anden ting at tænke på under søgningen – prøv at sætte maksimallejen lidt højere end hvad du har i tankerne. Et loft på f.eks. 5.000 kr om måneden betyder, at du måske går glip af en perle til 5.001 kr i husleje.

3. Vær aktiv.

Når du har lagt din lejlighedsannonce op med gode billeder og en god beskrivelse, begynder det sjove. Flere og flere vil opdage din annonce, og der vil begynde at komme interessemarkeringer. Sørg for ikke at lade disse stå ubesvarede – det skaber irritation og kan påvirke, hvad andre brugere synes om din annonce.

Vær heller ikke bange for at tage kontakt til dem, der viser interesse i en lejlighedsbytte med dig. En god første kontakt er at sende en besked for at lære hinanden lidt bedre at kende.

Ved at være aktiv, interesseret og engageret bliver det meget lettere at få til at lykkes med et boligbytte.

Vil du også ændre dit lejemål?

  • Konverteringsforslag tilpasset til dig
  • Hjælp gennem hele konverteringen
  • Nem registrering på 2 minutter
Kom i gang gratis